MyAthlon

Kosten van je Vans optimaliseren?

Lees hier over het belang van de Total Cost of Use.

Athlon TCU-gids

  Zo krijg je je bestelwagenkosten onder controle

  Lichte vrachtvoertuigen zijn geen personenwagens. Ze worden veel intensiever gebruikt en vragen daardoor extra operationele opvolging. En ook downtime kost geld, want stilstaan is business missen. Maar hoe stel je paal en perk aan die directe en indirecte kosten?

  Sommige ondernemingen kiezen voor een aankoop met eigen middelen, een bankfinanciering of een financiële leasing omdat dat op het eerste gezicht de goedkoopste oplossing lijkt. Ze staan daarbij echter niet stil bij het intensieve operationele en administratieve beheer. En er zijn nog meer verdoken kosten: voor een bezoek aan de garage, carrosserie of keuring moet eigen personeel worden ingeschakeld, en het voertuig is tijdens de interventie niet beschikbaar. Bovendien gaan ze ervan uit dat de operationele risico’s beperkt zijn, maar de praktijk leert dat herstellingen soms voor dure verrassingen kunnen zorgen.

  Different vans for lease

  Total Cost of Use: het totale plaatje

  Er bestaat een manier om het volledige kostenplaatje van uw bestelwagens in kaart te brengen: de Total Cost of Use of TCU-approach van Athlon. We houden daarbij rekening met de klassieke financiële en operationele kosten plus alle beheers-, stilstand- en personeelskosten. Bovendien helpen we je die kosten te optimaliseren met slimme oplossingen op maat van je bedrijf. En die hebben heel wat voordelen: geen onverwachte kosten, financiële flexibiliteit, maximale inzetbaarheid, een vereenvoudigde administratie en nog veel meer.

  Hoeveel onze TCU-approach jou kan opleveren? We verzamelden de belangrijkste aandachtspunten in een overzichtelijke TCU-gids.

  Download de gratis gids

  Vul het formulier in en je ontvangt onze gids meteen in je mailbox!