december

De tien voordeligste elektrische lease-auto’s met minstens 300 km rijbereik

18-12-2023

Je hebt je misschien al suf gezocht naar een lijst met elektrische auto’s die een behoorlijke actieradius bieden voor een scherpe leaseprijs. Zoek niet verder: Athlon heeft een top 10 opgesteld en de auto’s stuk voor stuk geanalyseerd, ja zelfs met elkaar vergeleken. Lees voor elk model het uitgebreide verslag erop na via de hyperlinks. 

Lees meer
Guy maintains a carwheel

All-seasonbanden of de klassieke combinatie zomer-winterbanden: wat is beter?

18-12-2023

De all-seasonband is aan een heuse opmars bezig. Logisch, want hij vermijdt het tweejaarlijkse bezoek aan de bandencentrale. Toch moet je rekening houden met enkele beperkingen. Hij blijft immers een compromis en wordt niet overal toegelaten als alternatief voor de winterband.

Lees meer

Zomer-, winter- en all-seasonbanden: wat zijn de verschillen?

18-12-2023

Het aanbod aan banden is gigantisch: ze variëren van breedte, hoogte en diameter, maar ook hun loopvlak en samenstelling kan sterk verschillen. Dit is wat je moet weten over zomer- en winterbanden – en de compromisoplossing: de all-seasonband.

Lees meer

Duel MG 4 vs Renault Zoë

05-12-2023

Renault heeft met de populaire Zoë de weg vrijgemaakt naar betaalbaar en haalbaar elektrisch rijden. Kan deze pionier zijn mannetje staan tegen het jonge Chinese geweld genaamd MG 4? Die legt alvast mooie kaarten op tafel…  

Lees meer