MyAthlon

Athlon Lease & Rent

Lease- en huurcontracten op maat, flexibel en voor lange en korte tijd. De oplossing voor al jouw mobiliteitsnoden ligt binnen handbereik. Bedrijfsmobiliteit is meer dan een vervoersmiddel voorzien, dus laten we samen de beste oplossing vinden. 

 

Roundabout in busy city

  Zorgeloos leasen

  Volledige ontzorging, dat is wat je kunt verwachten met  Athlon FullServiceLease. Met deze oplossing loopt je onderneming geen onnodige risico’s en kies je voor administratieve vereenvoudiging. Naast de standaarddiensten, zoals huur, onderhoud, reparaties, verkeersbelastingen en banden, kun je kiezen voor bijkomende services. Wij helpen jou en je medewerkers op weg! 

  Meer over Athlon FullServiceLease
  Backseat of a leasecar

  Lease je bestelwagen op maat

  De juiste bestelwagen kiezen die opgewassen is tegen zijn taken, dat is een uitdaging. De kosten onder controle houden nog veel meer. Met Athlon VanLease kun je rekenen op het gedegen advies van onze experts en ben je bovendien steeds maximaal operationeel. Wij helpen jou als expert de beste keuzes te maken, zodat jij kunt genieten van een maximale return on investment. 

  VanLease
  People in leasevan

  Athlon als partner

  Service op maat
  Flexibiliteit en maatwerk zitten in ons DNA.
  Wij hebben mobiliteitexperts in huis
  Bij Athlon kun je rekenen op knowhow op mensenmaat.
  Bewezen successen
  Met onze jarenlange ervaring in mobiliteit helpen we jou graag vooruit.

  Een huuroplossing voor elke uitdaging

  Onverwachte drukte, tijdelijke medewerkers of overbrugging van levering van een lease-wagen: als fleetmanager sta je elke dag voor diverse uitdagingen. Met de flexibele on-demand verhuurformules van Athlon Rent ben jij verlost van ingewikkelde puzzels. Verhuur van één dag tot 24 maanden of langer. Met Athlon Rent kan het allemaal. 

  Alles over Athlon Rent

  Het cafetariaplan

  Op zoek naar een interessante leaseformule voor medewerkers die geen bedrijfsauto hebben? Met Athlon EmployeeLease van Athlon geef jij jouw medewerkers de mogelijkheid om hun individuele mobiliteit voordelig in te vullen aan de hand van een aantrekkelijke leaseformule. Mobiliteit is immers een zaak van het hele bedrijf!   

  EmployeeLease
  Women calling next to her leasecar

  Stapsgewijs naar elektrisch

  Samen naar een duurzame wereld begint bij Athlon met Athlon E-Mobility. De overstap maken naar een elektrische vloot is een boeiend maar complex gebeuren. Laat je daarom begeleiden door onze experts. Van bestuurderprofilering tot infrastructuuranalyse en voertuigkeuze: Athlon helpt je onderneming stapsgewijs om te schakelen.  

  Meer over Athlon E-Mobility
  Woman Behind Steering Wheel Tesla Car

  Getting you there

  Athlon car

  Hoe kunnen we helpen?

  Hebben jij en je onderneming specifieke noden en wensen? We horen het graag en zorgen ervoor dat jullie samen overal komen. Professioneel en persoonlijk. Vandaag en morgen.

  Contacteer ons
  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Contacteer ons

  FullServiceLease

  Een alles-in-één service die jou tijd en stress bespaart. In deze operationele leaseformule zijn alle essentiële diensten inbegrepen, zodat de risico's worden afgedekt en je maximaal wordt ontzorgd.

  Lees meer

  VanLease

  Een bestelwagen die klaar staat wanneer jij hem nodig hebt, is dankzij Athlon VanLease eenvoudiger dan ooit. Dankzij onze knowhow en services heb je alles onder controle en ben je steeds maximaal operationeel.

  Lees meer

  Rent

  Met zijn brede scala aan voertuigcategorieën en flexibele huurplannen is Athlon Rent jouw one-stop-shop voor auto-, bestelwagen-, personenbusjes- en vrachtwagenverhuur.

  Lees meer

  EmployeeLease

  Zoveel medewerkers, zoveel wensen. Dit is een ideale mobiliteitsoplossing voor medewerkers zonder bedrijfswagen, waarbij zij zelf de keuze hebben hoe ze mobiliteit binnen hun contract opnemen. Een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde!

  Lees meer

  E-Mobility

  Duurzaamheid is belangrijk voor ons en onze klanten. Athlon faciliteert je op de meest complete manier, doe ook je voordeel met elektrisch rijden.

  Lees meer
  Terug naar het overzicht