MyAthlon

Athlon Mobility

De wereld is veranderd. Andere behoeften en meer mogelijkheden gaan hand in hand. Flexibiliteit in mobiliteit is belangrijker dan ooit! Athlon beweegt mee en helpt jou als expert met deze soms ingewikkelde vraagstukken.

Charging electric leasecar

  Het mobiliteitsbudget invoeren

  Het mobiliteitsbudget is dé oplossing waarmee je je werknemers een waaier aan opties biedt – zonder de fiscale druk of administratie te verhogen. Van een ecologische auto en/of een fiets tot een treinreis met het gezin: de mogelijkheden zijn eindeloos. Als mobiliteitsexpert is Athlon de geknipte partner om het mobiliteitsbudget succesvol in te voeren in je bedrijf.

  Athlon helpt je op weg
  Business men on leasebike

  Trappend naar het werk

  Je medewerkers gezond houden op een mooie e-bike, mountainbike, cargofiets of speed pedelec: het is mogelijk met Athlon BikeLease. Alle diensten zijn inbegrepen – zelfs pechverhelping en onderhoud – en op het einde van het contract kan de fiets erg voordelig worden aangekocht. Bovendien is het fiscaal interessant voor zowel de werkgever als de werknemer! 

  Alles over Athlon BikeLease
  Two people on bikes next to car

  Een andere auto wanneer je wil

  Jij maakt het onmogelijke mogelijk: jouw medewerkers binnen hun leasecontract de kans geven af en toe een ander voertuig te huren. Een bestelwagen om te verhuizen, een cabrio voor een weekendje weg, een monovolume tijdens een vakantie: bij Athlon kan het dankzij de Athlon Flex-formule. 

  Lees meer over Athlon Flex
  Couple on car with seaview

  Eenvoudig betalen voor multi-mobiliteit

  Met het mobiliteitsbudget vergroot het aantal mogelijkheden, maar gelukkig niet de administratieve last. Met Athlon MobilityPay kunnen jouw medewerkers hun mobiliteitsbudget besteden aan een brede waaier van mobiliteitsdiensten. Je beheert alles met één kaart: wel zo gemakkelijk!

  Ontdek Athlon MobilityPay
  Business men in metro

  Getting you there

  Athlon car

  Hoe kunnen we helpen?

  Elke onderneming is anders. Elke werknemer is anders. Wij luisteren naar jullie wensen en noden en zorgen ervoor dat jullie samen overal komen. Professioneel en persoonlijk. Vandaag en morgen.

  Contacteer ons
  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Contacteer ons

  MobilityBudget

  Het mobiliteitsbudget, of je nu voor het 'federale' type kiest of een oplossing op maat wil voor alle medewerkers, is het perfecte antwoord op veranderende behoeften. Athlon is je perfecte partner om het succesvol in te voeren.

  Lees meer

  BikeLease

  Met een leasefiets trappen jouw medewerkers zichzelf gezond. Bovendien verklein je de ecologische voetafdruk van je bedrijf, en ook fiscaal levert een leasefiets jou en je medewerkers alleen maar voordelen op.

  Lees meer

  Flex

  Een vast leasecontract en flexibiliteit; deze flexibele formule geeft je de vrijheid om binnen je leasecontract enkele dagen of weken per jaar over een ander voertuig te beschikken.

  Lees meer

  MobilityPay

  Privé en zakelijk is de manier van vervoeren veranderd en Athlon gaat hierin mee. Met MobilityPay is alles rondom mobiliteit op één plek geregeld. Om het jou én je medewerkers makkelijk te maken.

  Lees meer
  Terug naar het overzicht