MyAthlon

Athlon Flex

Een flexibele formule die je de vrijheid geeft om binnen je leasecontract enkele dagen of weken per jaar over een ander voertuig te beschikken.

Couple on car with seaview

  Een vast leasecontract én flexibiliteit

  Een leasecontract bindt een auto aan een bestuurder voor enkele jaren. Die lease-auto volstaat voor de meeste verplaatsingen, maar toch is het handig – of gewoon fijn – om af en toe over een ander voertuig te beschikken. Bijvoorbeeld als je wil verhuizen of op vakantie gaat.

  Daarom heeft Athlon de Flex-formule gecreëerd. De medewerker kiest binnen zijn of haar leasebudget een goedkopere auto en het saldo wordt opzijgezet. Met de opgebouwde Flex-provisie kan dan een auto gehuurd worden voor je tijdelijke wensen of noden.

  Creëer opportuniteiten

  Door binnen het leasebudget een minder dure auto te kiezen en het saldo opzij te zetten creëer je diverse opportuniteiten voor je onderneming en je medewerkers.

  Bespaar belastingen
  Een kleinere auto betekent meestal minder belastingen, zowel voor het bedrijf als voor de medewerker.
  Verklein je voetafdruk
  Een minder grote lease-auto is meestal ook zuiniger en stoot minder emissies uit, wat dan weer beter is voor het milieu.
  Word Employer of Choice
  Stel je extra aantrekkelijk op als werkgever door je medewerkers deze flexibiliteit te gunnen.

  Dé oplossing voor wie elektrisch wil rijden

  Sommige leaserijders willen wel graag elektrisch gaan rijden, maar het rijbereik houdt hen tegen. Met name een autoreis naar het buitenland wordt als een obstakel beschouwd. 

  De oplossing? Athlon Flex! Als een elektrisch voertuig voor het gros van de verplaatsingen volstaat, kun je het perfect combineren met een tijdelijk huurvoertuig wanneer je dat wenst.

  Zo verklein je je ecologische voetafdruk en gebruik je enkel een grote auto met verbrandingsmotor wanneer dat nodig is!

  Young Couple On Holiday In Car Taking A Picture
  Wist Je Dat

  Is het mobiliteitsbudget niet aan de orde, maar wil je je medewerkers toch flexibiliteit bieden? Dan is Athlon Flex de perfecte oplossing. Via Athlon Rent kunnen ze het tijdelijke voertuig boeken dat ze willen, van een cabrio over een verhuiswagen tot een monovolume.

  Plus sur le budget mobilité

  Hoe kunnen we helpen?

  Elke onderneming is anders. Elke werknemer is anders. Wij luisteren naar jullie wensen en noden en zorgen ervoor dat jullie samen overal komen. Professioneel en persoonlijk. Vandaag en morgen.

  Contacteer ons
  Young Woman Handshake Closing A Deal

  Contacteer ons

  Samen vooruit

  Wil je meer lezen? Ben je benieuwd naar onze gerelateerde oplossingen en cases of wil je alles ontdekken over wat Athlon voor je kan doen?

  Andere oplossingen

  Backseat of a leasecar Athlon FullServiceLease Loading A Tesla Car Athlon E-Mobility Women calling next to her leasecar Athlon EmployeeLease

  Een transparant en persoonlijk advies voor een oplossing op maat, zodat je onderneming en werknemers overal geraken.

  Alle oplossingen

  Gerelateerde uitdagingen

  Two women in car The war for talent Woman In Train The Urban Revolution

  Geef uw mobiliteit opnieuw vorm en evolueer mee met de nieuwe realiteit.

  Alle uitdagingen