MyAthlon

Aangenaam, wij zijn Athlon

Leasecar on the road in forest

  Van complex naar simpel

  Ons Belgische mobiliteitslandschap evolueert snel. Bij Athlon willen we daarin geen meeloper zijn, maar een koploper. Een betrouwbare gids die je zo transparant en persoonlijk mogelijk begeleidt langsheen de complexe regels en de vele uitdagingen. We maken de mobiliteit van iedere werknemer concreet, vandaag en morgen.

  Jouw uitdagingen

  Flexibiliteit is ons DNA

  Huur op lange, korte of ultrakorte termijn, alles kan bij Athlon. Heb je trouwens al stilgestaan bij het mobiliteitsbudget, waarmee jouw medewerkers alle verplaatsingen regelen en betalen? Een leasevoertuig gecombineerd met een bus- of treinabonnement, een bedrijfsfiets of... een cabrio voor een weekend? Bij Athlon kent mobiliteit geen grenzen. 

  Onze oplossingen

  Getting you there

  Ook al zijn we een van de grotere leasemaatschappijen, onze service houden we graag persoonlijk en laagdrempelig. Als klant heb je graag een vaste contactpersoon. Een expert die je meeneemt door alle processen en je vragen snel beantwoordt. Dat kan.

  Seasonal Peak Vans Builders At Work

  Wereldspeler én local hero

  Athlon is niet alleen een internationale speler, maar wil ook overal een local hero zijn. Ons Belgische hoofdkantoor is in Machelen, onze service centers bevinden zich op goed bereikbare locaties in Zaventem, Groot-Bijgaarden en Aartselaar. Voor nog meer gemak kun je ook bij ons rental services-bijkantoor in Luik terecht.   

  Hoe kunnen wij jou helpen?

  Mobiliteit is je van a naar b verplaatsen. Waarom zou het ingewikkelder moeten zijn dan dat?

  Laat ons weten waar jij naartoe wil. Wij zorgen er graag voor dat je daar geraakt. 

  Contacteer ons
  Smiling woman with phone

  Get in touch